Dva kamióny havarovali v Humennom, hrozí výbuch cisterny s benzínom

18.08.2009 Humenné

Prešov/Humenné 18. augusta (TASR) - Vážna dopravná nehoda dvoch kamiónov sa dnes v čase okolo 8.00 h stala na križovatke v Humennom na ceste 1/74 v kilometri 8,1 v smere na Michalovce.
Keďže hrozí výbuch cisterny s benzínom, križovatku uzavreli, ako aj okolie nehody. Cesta 1/74 v smere na Michalovce je uzavretá bez možnosti obchádzky. Smer na Vranov nad Topľou je cez obec Košárovce, Jasenovce a ďalej na obec Sedliská.
TASR informovali z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
Ako spresnil zástupca krajskej policajnej hovorkyne Daniel Džobaník, pri nehode jeden človek zahynul, jeden sa ťažko zranil. Miesto jej uzavreté pre nebezpečenstvo výbuchu v okolí 500 metrov.

Doplnené:

Humenné/Prešov 18. augusta (TASR) - Cestu 1/74 v Humennom, kde sa dnes ráno stala vážna dopravná nehoda dvoch kamiónov, už čiastočne sprejazdnili v jednom jazdnom pruhu. Podľa informácií z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove nebezpečenstvo výbuchu nehrozí.
Vážna dopravná nehoda dvoch kamiónov sa stala dnes v čase okolo 8.00 h na križovatke v Humennom na ceste 1/74 v kilometri 8,1 v smere na Michalovce. Keďže hrozil výbuch cisterny s benzínom, križovatku uzavreli, ako aj okolie nehody.
Zástupca krajskej policajnej hovorkyne Daniel Džobaník spresnil, že pri nehode prišiel o život jeden človek a ďalší sa ťažko zranil.
 

Vyberte región